Studio Snorhaar

Via school kregen we de opdracht om producten te ontwerpen voor Studio Snorhaar. Een bedrijf wat zich richt op het maken van luxe producten voor honden en katten. Tijdens dit project kreeg ik de opdracht om de volgende producten te maken:
– Een applicatie (via Adobe XD)
– Verpakkingen

Verpakkingen

De eerste verpakking die ik ontwierp in dit project is de verpakking voor deze voerbak. Deze voerbak is ontworpen door Maarten Schilder, wie mijn projectpartner vormde tijdens dit project.

Aangezien Studio Snorhaar staat voor duurzame producten heb ik dit terug laten komen in het materiaal. De verpakking is namelijk gemaakt van gerecycled karton.

Daarnaast heb ik nog een serie van drie verpakkingen gemaakt, waarvan de uiteindelijke ontwerpen in het midden te zien zijn. Ik heb hierbij verpakkingen ontworpen voor een speeltje voor katten, een halsband en shampoo voor honden. Ook deze verpakkingen zijn gemaakt van gerecycled papier. Bij het maken van de verpakkingen heb ik verschillende kleuren en fonts uitgeprobeerd.

Applicatie

Dan is hier een preview video te zien van de app die ik heb gemaakt. De app heb ik ontworpen via Adobe XD.
De klant wilde graag een goedwerkende webshop. 

De app bevat ten eerste een homepage met een slider, waarop verschillende producten te zien zijn. Daarnaast kan je naar de webshop om een artikel te lezen over de Tanica, het product ontworpen door Maarten. Ook kan je contact opnemen met Studio Snorhaar zelf.