#Phase1

Als laatste project kregen we vorig jaar een groepsproject, we werkten in groepen met mensen van verschillende disciplines. Uiteindelijk was het de bedoeling dat we voor dit project een product zouden maken wat op het Phase1 festival vertoond zou gaan worden.

Na een hoop brainstormsessies besloten we met ons groepje om als thema de vier elementen te nemen en hier ons product bij te maken.
Uiteindelijk besloten we om een aquarium te maken waarop we video’s zouden projecteren, wat ons geval vier animaties zouden gaan worden, een animatie per element. Voor dit project heb ik uiteindelijk drie animaties, een flyer en een WordPress website gemaakt.

Animaties

Elk van de animaties verbeeld een van de vier elementen. En wat het gevolg van dit element is op water, aangezien water ons hoofdelement was.

De animaties werden uiteindelijk geprojecteerd op water.

Flyer

Om vrienden, familie en kenissen uit te nodigen ontwierp ik voor dit project ook nog een flyer. Op deze flyer zijn de vier elementen afgebeeld. Daarnaast staat onze groepsnaam, influence, centraal op de flyer afgebeeld.

Aangezien ik de uitnodiging ook naar vrienden en familie heb opgestuurd heb ik ook een bijpassende envelop voor de flyer gemaakt.

Tijdens dit project heb ik geleerd om in een teamverband samen te werken en er met z’n allen wat van te maken.