Zieboek

Als laatste project in mijn eerste jaar op het Cibap kreeg ik de opdracht om een interactief ebook te maken, namens de Stadkamer in Zwolle. Dit boek bevat educatief lesmateriaal over poëzie. Hieronder is in een video te zien hoe mijn zieboek er uit ziet.

Een aantal pagina’s kan je hieronder nog eens goed teruglezen.

Voor dit zieboek heb ik alle illustraties en teksten zelf gemaakt. Vervolgens heb ik dit vormgegeven in InDesign. Ook heb ik een aantal zelfgemaakte animaties toegevoegd aan het boek, die ik al eerder gemaakt had en er goed tussen vond passen.

Ook heb ik nog een video gemaakt om uit te leggen wat een hyperbool is. Hierbij heb ik gebruik gemaakt van een animatie, die gemaakt is in Adobe Animate, in combinatie met een stop-motion video en gewone film. Hierbij heb ik ter ondersteuning van de video een voice-over ingesproken.