Samen met drie anderen heb ik ongeveer acht weken aan een opdracht voor de Europian Parliamant ambassador School; kortgezegd EPAS gewerkt.

De vraag vanuit EPAS aan ons was of wij een app wilden maken, aansluiten bij de leermodule die zij gebruiken. De app zou net als de boekjes 7 verschillende module’s bevatten en de boeken ondersteunen door middel van video’s en games.

Ik ben het project in gegaan als animator en heb vanuit hier gekeken wat ik kon bijdragen aan de app. Na een paar brainstormsessies en verschillende ideeen voorgelegd te hebben aan de klant besloot ik om voor elke module een aansluitende animatie te maken. Om zo de module’s op een leuke manier te introduceren aan de leerlingen die de app zouden gaan gebruiken.

Alle animaties kan je hier bekijken.

Deze opdracht hebben wij ook daadwerkelijk vanuit EPAS gekregen. Uiteindelijk zijn wij ook naar Den Haag geweest om onze producten te laten zien en wordt er momenteel overlegd over hoe EPAS (onder andere) onze producten wil gaan gebruiken.

Categorieën: Animatie