Grafische vormgeving

Voor het restaurant De Beren in Zwolle heb ik verschillende media uitingen gemaakt voor de actie in samenwerking met Pathe. Hieronder viel bijvoorbeeld een website en poster om de actie onder de aandacht te brengen.

Mijn producten zijn te bekijken door op de foto te klikken.

Het eerste jaar sloten we af met het #Phase 1 festival. Voor dit festival maakte ik 3 animaties en een flyer om het festival onder de aandacht te brengen.

Mijn producten zijn te bekijken door op de foto te klikken.

In mijn eerste jaar op het Cibap kreeg ik de opdracht om een interactief ebook te maken, namens de Stadkamer in Zwolle. Dit Zieboek is speciaal voor kinderen, om ze wat bij te leren over poëzie, maar op een leuke manier. Het zieboek is een interactief bestand waardoor het speelse effect word vergroot.

Klik op de foto voor het Zieboek.

 

Voor het tweede project op school moest ik opnieuw een huisstijl ontwikkelen, deze keer voor Studio Snorhaar. Er moesten verpakkingen ontworpen worden voor verschillende producten. Daarnaast maakte ik een app, als aanvulling op de website.

Meer over het project vind je door op de foto te klikken.

Mijn eerste opdracht op het Cibap was het maken van een huisstijl voor hostelketen StayOkay. Er moesten verscheidene producten gemaakt worden. Bijvoorbeeld een placemet, servetten, bierviltjes etc.

Klik op de foto voor meer informatie over dit project.