Video’s & animaties

Een video waarin ik een aantal animaties die ik de afgelopen tijd heb gemaakt heb samengevoegd. O.a. met frame by frame animaties, een walkcycle en 3D animatie.

Bekijk de animaties door op de foto te klikken.

Voor een schoolproject was het de opdracht om een campagne te maken voor FairPhone. Deze opdracht was fictief, en FairPhone heeft hier zelf verder niets mee te maken.
Voor de campagne maakte ik een video geschikt voor Instagram.

De video is te bekijken door op de foto te klikken.

Soms snap ik niet hoe mijn hoofd werkt. Want soms heb ik van die ideeën die zomaar in mijn hoofd opkomen. Van die ideeën die je wel uit moet werken. En bij deze video ging het precies zo. Ik had een idee, ik greep mijn camera en ben gaan filmen. Om vervolgens uren te besteden aan het editten van de video. Waarom? Omdat ik het leuk vond en nieuwe dingen wilde leren.

De video is te bekijken door op de foto de klikken.

Afgelopen zomer vakantie bezocht ik het eiland Lesbos. Een eiland dat wat mij betreft vrij underrated is. Het is naar mijn mening een prachtig eiland waar je onwijs veel toffe dingen kan doen. En ook hier maakte ik natuurlijk weer een video van.

De video is te bekijken door op de foto te klikken

Samen met 4 vriendinnen bracht ik een bezoek aan Bødo, een stad in het Noorden van Noorwegen. In de 4 dagen dat ik hier was heb ik een hoop beelden geschoten, waarmee ik bovenstaande sfeervideo maakte.

Bekijk de video door op de foto te klikken.

Samen met drie anderen heb ik ongeveer acht weken aan een opdracht voor de Europian Parliamant ambassador School; kortgezegd EPAS gewerkt.

Het was mijn taak om animaties te maken die verwerkt zouden worden in de applicatie.

Klik op de foto om naar de afspeellijst met animaties te gaan.

Vanuit mijn stage bij Viesueel Geweld kreeg ik de opdracht om een trailer te maken voor het Internationaal Film Festival in Assen. Het ging hierbij om een korte video om het Film Festival te promoten via social media kanalen en in de bioscoop. Hierbij realiseerde ik ook een slideshow die tijdens de pauzes tussen de films werden vertoond.

Klik op de foto om naar de trailer te gaan.

Vanuit mijn stage bij Viesueel Geweld kreeg ik ook de vraag of ik een video kon maken van de Rotbeesten. Dit zijn interactieve dieren die zijn gebruikt tijdens het Roald Dahl festival.
 
Bekijk de video door op de foto te klikken

In Oktober 2017 ben ik -samen met 21 andere leerlingen- twee weken op uitwisseling geweest in China. We zijn hierbij naar Chongqing gegaan, een van de grootste steden van China.
Tijdens mijn verblijf heb ik alles vastgelegd door te filmen en te fotograferen. Uiteindelijk heb ik deze twee weken samen weten te vatten in een video van iets minder dan vier minuten.

Bekijk de video door op de foto te klikken.

Tijdens de uitwisseling in China organiseerden wij een fashion show. Tijdens de voorbereidingen en de show zelf heb ik gefilmd, om hier vervolgens een aftermovie van te maken. Deze aftermovie werd getoond tijdens ons afscheid.
 
Bekijk de video door op de foto te klikken.

Ondanks dat ik niet veel volgers heb op mijn Youtube kanaal vind ik het belangrijk de invloed die ik heb positief te gebruiken. Hierom maakte ik een video om mijn volgers te vertellen dat ze altijd zichzelf moeten blijven en goed zijn zoals ze zijn.

Klik op de foto om de video te bekijken.

Herinneringen zijn er om te koesteren. Om op terug te kijken en dat mooie moment nog eens her te beleven. Zo ook met de parachutesprong die ik maakte. In de meivakantie van 2017 bezocht ik Ameland om hier een parachutesprong te gaan maken. Ik schoot hier en daar wat sfeerbeelden en mijn sprong werd gefilmd. Van deze beelden samen maakte ik uiteindelijk een video.

Bekijk de video door op de foto te klikken.

Elk jaar maakte ik honderden foto’s op vakantie, maar deze keer besloot ik het anders aan te pakken en een video te maken. Tijdens mijn vakantie op Gran Canaria filmde ik alle plekken die we bezochten. Daar heb ik uiteindelijk deze video van gemaakt.

Bekijk de video door op de foto te klikken.