Over mij

“You’ve got one life to do what you love”

Creativiteit is iets wat eigenlijk altijd al in me heeft gezeten en dit uitte zich dan ook al op jonge leeftijd. Al voor ik kon lopen zat ik met een stift in mijn hand en voor mijn poppen maakte ik altijd al zelf de kleertjes. Die creativiteit ontwikkelde zich steeds meer. Zo fotografeerde ik al op mijn tiende, met de camera van mijn vader. Ontdekte ik een paar jaar later dat je ook video’s kon maken en bewerken en startte ik uiteindelijk twee jaar geleden een eigen blog. En toen was het wel duidelijk voor me, creativiteit speelde een rol in het verleden, het heden en moest ook een rol gaan spelen in de toekomst. En zo kwam ik uiteindelijk uit bij de vakschool voor verbeelding, het Cibap.

In de anderhalf jaar dat ik nu op het Cibap zit heb ik bij mezelf een enorme ontwikkeling gezien. Ik leer steeds meer over verschillende programma’s, over nieuwe mediatechnieken en ik ontwikkel mijn creativiteit steeds verder. Zo ga ik aankomend jaar ook stage lopen om het vak beter te leren kennen. Dit ga ik doen bij Viesueel Geweld in Groningen. 
En dan hoor ik je denken, ben je dan alleen maar met creativiteit bezig? Eigenlijk wel ja. Maar als ik dan een keer niet creatief bezig ben, dan lig ik gewoon lekker in mijn bed, met Netflix. En elk weekend sta ik trouw in de snackbar, om een zakcentje bij te verdienen.

Meer weten over mij? Bekijk ook mijn CV.

Check mijn blog